Nigel Andrews is op 21 november 1995 geboren in Rotterdam. Hij verhuisde op jonge leeftijd naar Capelle aan den IJssel waar hij een groot gedeelte van zijn jeugd doorbracht. In 2013 ronde Nigel de MAVO af aan het IJsselcollege Alkenlaan in Capelle. Kort hierna verhuisde hij terug naar Rotterdam.

Op zijn 14e ging hij aan de slag als dj op feesten en partijen. Dit heeft hij een aantal jaren gedaan op straatfeesten, bruiloften en verjaardagen in combinatie met zijn radioprogramma voor de Lokale Omroep van Capelle aan den IJssel, Radio Capelle. Hier presenteerde hij programma’s als De Zaterdagavondshow, Puntsgewijs en WEEKEND!.

In 2006 startte Nigel met theaterlessen op het Jeugdtheaterhuis in Capelle aan den IJssel.  In deze periode heeft hij in samenwerking met de andere leerlingen in verschillende producties gespeeld. In 2012 was het afsluitende jaar van de opleiding. Hier heeft Nigel met zijn groep gewerkt aan een eigen geschreven productie
 "Zie Binnenzijde".

In maart 2018 is Andrews de studio in gedoken om zijn allereerste eigen single op te nemen. Dit deed hij samen met de jongens van Sonic Solutions in Roosendaal. Het nummer "
Ik Doe Mijn Eigen Ding" is een swingend up tempo nummer dat lekker blijft hangen. Nu te beluisteren op verschillende platformen.

Sinds korte tijd werkt Nigel mee aan producties van B en F Casting. Hierdoor heeft hij kunnen bijdragen aan commercials van SONY, Nuon en Mediamarkt en aan televisieproducties als Achter gesloten deuren en Goede tijden, Slechte tijden.

Momenteel treedt Nigel door heel het land op met een wisselend en uitgebreid repertoire samengesteld uit klassiekers van toen en nu.

353

Repertoire

721

Grootste publiek

4.8

Review score

591

Facebook Likes

Ik doe mijn eigen ding

Spotify iTunes YouTube Deezer