Hét meezingfeest te boeken op jouw feest en/of evenement. Samen met Nigel Andrews zing je dé grootste hits van André op groot scherm. (duur: ±60min)

Een gezellige meezingavond met de grootste hits van de grootste artiest(en) aller tijden. Voor iedereen die het leuk vind om mee te zingen maar een hekel heeft om zelf de microfoon vast te houden. Alle teksten op jouw feest/evenement op groot scherm (duur: ±60min)

Het bekende bingo spel naar een heel nieuw level! De enige bingo waar je tijdens het spel niet stil kunt blijven zitten van de lekkerste muziek. Het gehele spel wordt aan elkaar gepraat door bingomaster Nigel Andrews die tussen de rondes door live muziek brengt. (duur: ±4 uur)

Weet jij alles van muziek, zing je de grootste hits het hardste mee en dans je nog steeds op die lekkere tunes van toen? In De Grote Muziekquiz Show zorgt Nigel Andrews voor een sappige show waarbij jouw muziekkennis op de proef wordt gesteld. (duur: ±4 uur)

Nigel Andrews - Entertainment

Energiek, hip, modern en atijd vrolijk! Een ras-entertainer met verschillende kwaliteiten.
Dat is Nigel Andrews. Een zanger en entertainer die zich prima in de kijker weet te werpen bij het publiek tijdens optredens.

Van het Hollandse levenslied tot een heerlijke klassieker uit de jaren 60. Nigel maakt er bij elke gelegenheid een feestje van!

Vind mij leuk op Facebook